Escoltem a la ciutadania

Escoltem a la ciutadania

Avui comença un nou projecte engrescador que durarà fins a finals d’any. Es tracta del «Batega amb Tarragona», un procés participatiu per tal de conèixer quines són les propostes i les inquietuds de la ciutadania de Tarragona.
Des d’aquest mes de juny i fins al mes d’octubre, s’han programat diverses carpes a les quals la gent es podrà apropar i presentar les propostes que consideri que són bones per millorar el seu barri en particular o la ciutat en general

Totes aquestes propostes s’incorporaran d’una forma o d’una altra al programa electoral del PSC per a les eleccions municipals del 2023.
Les decisions sobre com ha de ser la ciutat s’han de prendre al carrer, i no des d’un despatx. Els representants públics han de conèixer de primera mà el que opini la ciutadania, és per aquest motiu que iniciem aquest procés.

Un cop s’hagin recollit totes les propostes, farem una gran presentació pública amb tots els eixos i les propostes per construir la Tarragona del futur.

Suma’t a aquest projecte i fes la teva proposta en aquest mateix web!

One thought on “Escoltem a la ciutadania
 1. -Millorar la neteja dels carrers, en concret els excrements de coloms.
  -Millorar les rajoles de les voreres, hi han moltes desenganxades del terra, fent esquitxar cuan el terra está mullat, sigui per la pluja o per la neteja de de les mateixes.
  -Més policia en general, per a una convivencia més tranquila.

 2. Descampados que dejen de serlo. Crear parques como manda, no plantar 4 arboles. Y los parque que hay, hacerlos mas verdes. En esta ciudad parece que nadie quiere inviertir en jardineria. Hay que salir de esta ciudad para ver que Tarragona esta a años luz del mundo, en esta materia.

 3. Hacer en el tramo central un parquing que comunique el inicial, Imperial Tarraco con el final, Balco del Mediterrani y asi evitar el trafico en Rambla Nova. Ademas de poder comunicar el de la Rsmbka con el del Mercat y asi mismo con el de Corsini. Siempre hacemos pedacitos de todo. Con esto el tramo central se volvera a pavimentar…. que falta le hace.

 4. Camp Clar. La zona comprendida entre Josep Tarradellas y la Calle Riu Llobregat podria ser una empresa como la de futbol Salou. Llenar el espacio con campos de futbol, padel, tennis para alquilarcon hectareas de zonas verdes. Esta zona lleva 1000 años abandonada y sin vegetacion alguna. Sin beneficio alguno.

 5. En campo claro, donde está el campo de fútbol haría falta asfaltarlo y hacer un parking en condiciones, que todos los días hay coches en doble fila, y cualquier día ocurrirá una desgracia. Es una zona muy concurrida, ya que vienen muchos equipos a entrenar. Y al otro lado del campo de fútbol se podría arreglar también, está sucio y con mucha málas.hiervas.

 6. Mejorar el asfalto de las carreteras sobretodo donde está el mercadona donde la cárcel y contra Inglés. No se puede pasar con el coche de lo mal que está la carretera.

  Después en la rotonda de la calle Argentina, tiene semáforo. Se tendría que anular el semáforo, es una tontería que haya rotonda y semáforo al mismo tiempo, se hace unas grandes colas cuando el semáforo está en rojo.

  Cambio de los contenedores que ya están presupuestados en avda Països Catalans de San pedro San Pablo

 7. Tarragona és una ciutat molt bruta, cosa que es nota més si viatges a altres ciutats.
  La majoria dels empleats de la neteja escombraren en línia recta i si hi ha brutícia per fora de la línia de les seves ecobes, es queda on és i no diguem si algú ha deixat escombraries en algun replà d’alguna finestra de planta baixa.
  És una ciutat molt sorollosa de nit ja que molts joves borratxos es dediquen a cridar pels carrers fins a altes hores de la matinada sense que la Guàrdia Urbana aparegui en cap moment.
  Vaig saber que la Guàrdia Urbana no disposa de sabates perquè quan veus algun cotxe no baixen mai els seus ocupants per a res, bé, els motoristes si, per posar alguna multa o escortar els avis que es manifesten per la Rambla.
  No estaria de més que algun responsable de l’ajuntament es fes una volta caminant pels carrers perquè si els carrers del centre estan fastigosos no em vull imaginar com hi seran els barris encara que algun vaig poder veure quan vaig anar a posar-me la vacuna contra el covid.
  Más información sobre este texto de origenPara obtener más información sobre la traducción, se necesita el texto de origen
  Enviar comentarios
  Paneles laterales

 8. Tenir una política d’esports equitativa pels clubs i promoure la ciutat de Tarragona per colocarla dins de l’elit del país, som la única província de Catalunya que fa pena en aquest aspecte.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.