El PSC vol recuperar la figura del regidor de barri

El PSC vol recuperar la figura del regidor de barri

Des del PSC, continuen apostant per apropar l’administració local a la ciutadania. Aquest cop, el candidat a l’alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, ha anunciat que vol recuperar la figura del regidor/a de barri. Aquesta proposta, la qual es va dur a terme en els anteriors mandats socialistes, es plantejarà amb una visió actualitzada per optimitzar el funcionament i millorar dels resultats. Viñuales explica que a part de les trobades mensuals que el regidor/a de barri tingui amb els veïns i veïnes, també hi haurà una altra reunió amb els tècnics municipals per poder tractar la viabilitat i possibles solucions de cada una de les problemàtiques que s’hagin pogut detectar. “D’aquesta manera, la figura del regidor i regidora de barri es convertirà en una eina de transformació real en cada una de les zones de la ciutat”, afirma Viñuales.

Les i els socialistes tarragonins tornen a recuperar aquesta mesura, perquè després de les reunions que estan realitzant amb les diferents associacions de veïns i veïnes de la ciutat, un gran nombre d’elles, els reclamen que retorni la figura del regidor/a de barri: “Creiem que s’ha de recuperar amb força i de forma millorada aquelles dinàmiques que funcionaven per continuard treballant per tots els tarragonins i les tarragonines. És evident que comença a ser essencial la millora de les actuals relacions entre la ciutadania i l’Ajuntament, que cada dia que passa estan més deteriorades”.

La proposta socialista divideix la ciutat amb nou zones, segons les diferents característiques socials i de serveis que necessiten. Al centre de Tarragona hi hauria tres regidories de barris: una que englobaria els Barris Marítims (Serrallo, Torres Jordi i barri del Port), l’altre regidor serviria als veïns i veïnes dels eixamples sud i nord (inclosos el Parc del Francolí i barri del Carme) i el darrer pel centre històric de la ciutat i la Part Alta. Les i els socialistes, també destinarien tres per Ponent: un dedicat a Bonavista, el segon treballaria per Campclar, Torreforta, la Granja i el Pilar i el darrer serviria als barris d’Icomar, Riuclar, la Floresta, l’Albada i Parc Riuclar. Els altres tres regidors de barris que resten: un aniria destinat a les urbanitzacions de Llevant, l’altre al barri de Sant Salvador i Sant Ramon i el novè regidor treballaria exclusivament pel veïnat de Sant Pere i Sant Pau.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.