EL PSC CELEBRA LA PRIMERA FESTA DE LA ROSA A TARRAGONA

EL PSC CELEBRA LA PRIMERA FESTA DE LA ROSA A TARRAGONA

Més de 500 persones de tots els barris de la ciutat, acudeixen a donar recolzament al candidat a l’Alcaldia, Rubén Viñuales, que va estar present durant tota la celebració.

El PSC de Tarragona va celebrar aquest dissabte, 12 de novembre, la Primera Festa de la Rosa a la ciutat, al barri tarragoní de Torreforta. Des de primera hora del matí els més petits van poder gaudir d’inflables i animació, i que després va anar acompanyat de l’actuació del grup de música, «Retales», durant el mig dia. Més de mig miler de persones van estar presents a la Plaça del Camp de Tarragona, de Torreforta, durant tota la jornada.

El candidat socialista a l’Alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, va estar present durant tot l’acte i es va dirigir al públic assistent en finalitzar l’actuació del grup de música i just abans de poder degustar la fideuada popular que es va preparar durant la jornada.

Al seu discurs, Viñuales va recalcar que «el PSC és el partit que estima tota Tarragona, que no vol tarragonins i tarragonines de primera i de segona, sinó que volem que tots i totes tinguem els mateixos drets i puguem gaudir dels mateixos serveis, des de la Mora fins a Bonavista, o des de Sant Salvador o Rodolat del Moro, fins al Serrallo». El candidat socialista a més, va voler donar un missatge d’esperança a tots els presents: «sabem i som conscients que Tarragona no està bé, que la ciutat ha anat a pitjor els darrers anys, però la ciutat té el potencial per estar molt millor».

L’alcaldable ha demanat als presents «il·lusió per Tarragona, hem de creure en Tarragona, hem de creure en el nostre potencial, si ho fem, aquest serà el primer pas per aconseguir una ciutat millor a partir del maig de l’any que ve». Viñuales no va voler perdre l’oportunitat de referir-se a alguns dels problemes que pateix la ciutat, com la neteja, on va anunciar més control per part de l’Ajuntament quan arribi a ser alcalde, o el manteniment de l’espai públic, que serà una de les seves prioritats al govern municipal.

Els i les socialistes tarragonins celebren així la primera Festa de la Rosa a la ciutat, un esdeveniment que el PSC organitza a nivell de tota Catalunya anualment a la Pineda de Gavà. D’aquesta forma Viñuales ha qualificat la celebració com un «èxit rotund, tant per l’assistència de ciutadans i ciutadanes de tota Tarragona, com també per poder continuar escoltant a la ciutadania i fent arribar el projecte il·lusionador i de canvi a la gent, i que és l’única alternativa real a l’actual govern municipal».

porAdmin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.